Greetz en Sharewire presenteren op Droidcon 2012

Gert-Jan van Greetz en José Luis Montes Jiménez van Sharewire presenteren samen op het Droidcon over de ontwikkeling van de nieuwe Greetz Android app. Na het succes van de iPhone en iPad app ontwikkelde Greetz in samenwerking met Sharewire in 2012 Greetz voor Android en vertellen zij meer over de uitdagingen en learning van het project.

Na de lancering van haar mobiele iPhone wenskaarten app, heeft Greetz nu de grenzen opgezocht met ontwikkeling hun nieuwe Android-app. De applicatie maakt gebruik van touch, locatie, camera en geluid en ondersteunt een breed scala aan Android-apparaten. Tijdens de presentatie zal Jose Luis spreken over hoe ze omgingen met de portability van tabletten & phones, Android-versies architectuur, lokale opslag, S-Pen-integratie, het werken in een team, continue integratie, nightly builds en GIT.

Gert-Jan zal meer inzicht geven in de beslissingen met betrekking tot de uitbesteding van de ontwikkeling en het opnieuw activeren van bestaande (web) klanten. Wat de Android app betekent voor Greetz als bedrijf, het behalen van conversie ratio’s en mobiel klantengedrag.

Vind hier meer informatie over Droicon

Naar overzicht