MINISTERIE VAN VEILIGHEID EN JUSTITIE APP

Het ministerie van Veiligheid en Justitie bundelt nieuws, antwoorden op de meest gestelde vragen en meer dan duizend contactgegevens in één app. De app richt zich op iedereen die geïnteresseerd is in de thema’s die bij VenJ spelen. De app (Min. VenJ) is vanaf nu gratis te downloaden in de app stores van Apple en Android en is geschikt voor zowel smartphones als tablets.

ANTWOORD OP DE MEEST GESTELDE VRAGEN

De app geeft toegang tot VenJ-onderwerpen waarover burgers de meeste vragen hebben. Het gaat hierbij om vragen over thema’s zoals trouwen, geregistreerd partnerschap, scheiden, identificatieplicht of curatele maar ook de hoogtes van boetes bij veel voorkomende overtredingen. De app geeft eveneens overzichtelijk toegang tot de contactgegevens van ongeveer duizend locaties van organisaties die binnen het domein van Veiligheid en Justitie actief zijn.

SHAREWIRE

De Min. VenJ app is ontwikkeld door Sharewire , hét mobiele full service bureau dat effectieve en aansprekende apps ontwikkelt voor de ministeries Rijkswaterstaat (Van AnaarBeter app) en Financiën (Prinsjesdag app) en bedrijven als Eneco, Vodafone, Randstad, De Lotto, RTL Buienradar, NIBC bank, Pathé, Greetz en vele anderen.

Ivo Wentholt, Algemeen Directeur van Sharewire, over de Min. VenJ app: “De VenJ app laat goed zien welke voordelen mobiel voor rijksoverheden kan hebben. Het is het eerste digitale verzamelpunt van alle informatie over VenJ, sluit aan op de wijze waarop burgers informatie consumeren en draagt bij aan kostenbesparingen. Wij kijken erg uit naar een verdere samenwerking met VenJ.”

DOWNLOAD ‘M GRATIS!

De app ‘Min. VenJ’ is vanaf heden gratis te downloaden in de app stores voor Android en Apple.

Naar overzicht