Sharewire Dashboard: Taking Seriously Mobile to the next level

Sharewire maakt apps waar bedrijven wat aan hebben. We helpen onze klanten mobiel in te zetten om omzet te verhogen, kosten te besparen en/of service te verbeteren. Geen app voor de heb, maar een serieus product waar we van te voren, samen met de klant, targets voor vaststellen.

Het is daarom van belang inzicht te hebben in het gebruik van de app in relatie tot deze targets. In hoeverre worden de gestelde targets gehaald, of waarom niet? Aan welke knoppen kunnen we draaien om de app te optimaliseren en conversies te verhogen? Op welke momenten wordt de app ├ęcht gebruikt en hoe kunnen we hierop inspelen?

Kortom, wanneer de app gelanceerd is begint het eigenlijk pas!

Sharewire houdt deze data in de gaten voor klanten en doet op basis hiervan aanbevelingen. Voor klanten spreekt deze data vaak tot de verbeelding, maar is complex om te doorgronden.

Om deze reden introduceren wij het Sharewire Dashboard. Een Dashboard met waardevolle data over de apps van onze klanten. Bij iedere app die ontwikkeld wordt kan dit dashboard geleverd worden aan de klant. Het dashboard helpt de klant zicht te krijgen op bijv. het aantal gebruikers, de conversie of de omzet binnen de app.

Het Dashboard is een mobiele website die op een tablet of op een scherm in een bedrijf kan worden getoond. Het bestaat uit een viertal schermen waarop waardevolle data aantrekkelijk en helder wordt gepresenteerd. Elk scherm heeft een ander thema; Gebruikers, Omzet, Schermen en Company. Verder is er op elk scherm aan de rechterkant een gedeelte met real time data zichtbaar.

Naar overzicht