Sharewire presenteert op Appril 2013

Gertrude Lok, Art Director bij Sharewire, zal op woensdag 24 april een lezing geven op het kennisevenement Appril 2013. Zij zal presenteren over het ontwikkelen van mobiele apps en wat hierbij komt kijken. Appril is een evenement over Apps en duurt de volledige maand April. Het is het platform waar pioniers, makers, gebruikers en groupies van apps samen komen en toekomst vormen.

Apps, apps maken en de skills die je daarvoor nodig hebt. Cultuur-Ondernemen nodigt geïnteresseerden uit voor twee presentaties over het maken van apps, de markt, de voorbereiding, de competenties en de opdrachtgever. Gertrude Lok zal vertellen over het maken van apps en wat je daarvoor moet kunnen, het kiezen en verkennen van een markt, het zoeken van de juiste opdrachtgever. Voor illustratoren, animatie- en beeldmakers, ontwerpers, tijdschriften makers en vele anderen.

Gertrude Lok is bij Sharewire creatief verantwoordelijk voor projecten: van strategisch advies tot en met oplevering. Daarnaast begeleidt zij het team van designers in hun ontwikkeling.

Gertrude Lok presenteert van 12.40-13.10
Locatie: De Overkant, Gedempt Hamerkanaal 85, Amsterdam

Vind hier meer informatie over deze lezing Cultuur-Ondernemen

Lees meer

Presentatie Gertrude Lok op Border Sessions in 2012 (video) Gertrude Lok is creatief verantwoordelijk geweest voor de corporate mobiele huisstijl van Randstad

Naar overzicht