tHMA lanceert eerste app

Donderdag 25 april 2013 wordt een belangrijke dag voor de studenten van tHMA (the Hague Mobile Academy). Zij zullen de app die zij hebben ontwikkeld gaan presenteren aan het publiek. Dit zal gebeuren tijdens de officiële lancering van de app én tijdens het Mobile Unconference event. Beide events vinden op dezelfde dag plaats in Theater aan het Spui in het centrum van Den Haag.

Sinds februari dit jaar zijn de studenten bezig met deze opdracht voor de Gemeente Den Haag en nu is het moment daar om het resultaat te presenteren. De app is gericht op jongeren in Den Haag en zal officieel worden gelanceerd door wethouder Karsten Klein van Jeugd, Welzijn en Sport. De officiële lancering begint om 10.30. De Mobile Unconference begint op dezelfde locatie om 12:00.

Wil je ook aanwezig zijn bij de officiële lancering, dan kunt u contact opnemen met Carla de Borst, coördinator van tHMA, via email: carla.deborst@thma.nl

De tHMA is een initiatief van Sharewire en de gemeente Den Haag. De studenten werken aan het project op locatie bij Sharewire in Bink36 en worden gedurende het project begeleid door kennisorganisatie als TNO, Tam Tam en Sharewire zelf.

Naar overzicht