Mobiel
van A-Z

Onze klanten zien mobiel niet gewoon als een nieuwe marketing tool. Voor onze klanten, mobiel is een nieuwe, serieuze business opportunity die ingezet kan worden om extra omzet te genereren, kosten te besparen, nieuwe produkten en diensten te ontwikkelen en/of de dienstverlening te optimaliseren. De mobiele produkten die Sharewire ontwikkelt en onderhoudt zijn vaak bedrijfskritisch en vragen meer dan alleen ontwikkeling van een app. De aard van onze projecten vereist een stabiele infrastructuur, veilige en geoptimaliseerde communicatie, een gedegen service niveau en uitgebreide rapportages.

Sharewire heeft alle kennis in huis om deze projecten van A tot Z uit te voeren: Strategie, Concept & Design, Frontend Development, Backend Development, Marketing & Activatie en Quality & Service Management.

Dat is wat wij doen - we zijn Seriously Mobile.

Strategie

Om succesvolle mobiele toepassingen te lanceren is een gedegen strategie belangrijk. Wij ontwikkelen samen met onze klanten deze mobiele strategie. De strategie vormt de basis voor het ontwikkelen van diensten die waarde toevoegen.

Binnen een organisatie is vaak al goed nagedacht over de doelstellingen en de te volgen strategie. Ons doel is om deze te begrijpen en inzicht te geven hoe mobiel kan bijdragen om deze doelstellingen te behalen. Onze ruime kennis en ervaring op het bied van mobiel biedt onze klanten de uitgangspositie en richting voor het defini├źren van de mobiele strategie.

Door een heldere mobiele strategie ontstaat een kapstok waaraan mobiele diensten en toepassingen kunnen worden opgehangen. Op ieder moment kunnen deze toepassingen en functies worden getoetst op hun bijdrage aan de strategie en doelstellingen. Per toepassing kunnen vervolgens aparte doelstellingen worden geformuleerd waarmee het succes van een dienst gemeten kan worden.