Axeso5

Axeso5 is het grootste MMO Game platform in Latijns Amerika, met het hoofdkantoor in Argentinië. Sharewire helpt Axeso5 met het commercialiseren en vermarkten van het platform op mobiel. We hebben een universele Android SDK ontwikkeld die gemakkelijk in alle mobiele games geintegreerd kan worden. Op deze manier kunnen bestaande gebruikers van het platform direct nieuwe spellen spelen en in-app aankopen doen.

ACHTERGROND

Axeso5 wil graag verschuiven van hun PC Game platform naar een Mobile Game platform. Het doel is om de bestaande gamers direct spelletjes op de mobiel te kunnen laten spelen met een bestaand account. Omdat Axeso5 de ervaring op mobiel mist, heeft Sharewire geholpen met het definieren van een mobiele strategie en de aanpak om snel en gemakkelijk nieuwe Android apps te publiceren. Een uitdaging in dit project was onder andere het kunnen gebruiken van Virual Currency voor in-app aankopen en integreren van extra diensten als Analytics, Push en Social Login binnen een SDK.

OPLOSSING

Sharewire ontwikkelde een Android SDK en een Unity Plugin die geintegreerd kunnen worden in games van Axeso5. Dit gebeurd door ontwikkelaars van Axeso5 of door de Game Developer zelf. De oplossing zorgt voor een consistente gebruikerservaring binnen verschillende soorten games, waar gebruikers onder andere game items kunnen kopen, nieuwe spellen kunnen downloaden en updates krijgen van de activiteiten van vrienden

RESULTAAT

De SDK is geïntegreerd in meer dan 20 games, allemaal verbonden met Axeso5’s platform met 12 miljoen actieve gebruikers. De games zijn in alle grote Zuid-Amerikaanse landen te downloaden en te spelen.

Naar overzicht