Greetz

Voor de populaire kaartenservice Greetz ontwikkelde Sharewire de iPhone, iPad en Android app. Met de Greetz app kunnen gebruikers een fysieke kaart ontwerpen die vervolgens wordt bezorgd. Greetz won met de iPhone app de Thuiswinkel Award voor beste mobiele webwinkel van 2012. Hier zijn we erg trots op!

Achtergrond

Greetz schakelde Sharewire in voor de ontwikkeling van de app. De uitdaging was de complexe interactie met de smartphone om kaarten vorm te geven. Zo kunnen gebruikers teksten op de kaart schrijven, foto’s maken en geluidsfragmenten toevoegen om vervolgens de kaart met of zonder cadeau direct af te rekenen en te versturen.

Oplossing

Voor zowel iPhone, iPad en Android ontwikkelde Sharewire de app volledig native. Op deze wijze kon een perfecte gebuikerservaring worden behaald. Tevens bevat de app een enorme catalogus aan kaarten en cadeau’s in verschillende thema’s, formaten en prijsklassen.

Resultaat

De Greetz iPhone app won niet alleen de Thuiswinkel Award voor beste mobiele webwinkel, het kreeg ook een 8 van iPhoneclub.nl voor beste app om kerstkaarten mee te maken. Hiermee liet het de apps van Hallmark, Kaarten Sturen, Cards en KaartjeMaken achter zich.

Naar overzicht