Hogeschool van Amsterdam

De Hogeschool van Amsterdam is in 2014 gestart met STUDIS. Binnen het onderwijs programma van Commerciele Economie wordt de app samen met Salesboard gebruikt als interactieve leeromgeving voor zo’n 1000 studenten. Studenten die de app downloaden kunnen zien welke bedrijven in de omgeving van Amsterdam korting bieden op producten en diensten.

ACHTERGROND

Met behulp van Salesboard gaan studenten van de Hogeschool van Amsterdam gedurende een aantal weken langs bedrijven advertentie ruimte te verkopen in de STUDIS app. Hiermee doen de studenten relevante ervaring op met betrekking to sales. Sharewire heeft bijgedragen aan het opzetten van het programma en de ontwikkeling van de STUDIS app.

OPLOSSING

De STUDIS app is ontwikkeld voor Android en iOS. De app geeft bedrijven de mogelijkheid om korting te geven aan studenten in Nederland op producten en diensten. Wanneer een student de advertentieruimte heeft verkocht aan een bedrijf, ontvangt deze een welkomstmail en krijgt direct toegang tot het CMS waar ze de advertentie kunnen creeren.

RESULTAAT

STUDIS wordt nu voor het tweede jaar gebruikt en studenten hebben inmiddels bijna 3000 bedrijven gecontracteerd.

Naar overzicht