Loisirs Enchères

Loisirs Enchères is de Franse tegenhanger van VakantieVeilingen. Ze hebben het concept van bieden op uitjes en vakanties in Frankrijk als eerste geintroduceerd. Sharewire heeft net als bij Subasta de Ocio in Spanje, geholpen met het opzetten en ontwikkelen van het mobiele kanaal. Op dit moment ontwikkeld Sharewire met een vast team aan de iOS en Android apps.

ACHTERGROND

Loisirs Enchères is gestart door de oprichters van VakantieVeilingen.nl en maakt grote stappen met het platform in Frankrijk. Omdat Sharewire met succes de Spaanse tegenhanger heeft ontwikkeld en gelanceerd, heeft Loisirs Enchères Sharewire benaderd om te helpen met het mobiele kanaal in Frankrijk.

OPLOSSING

Sharewire heeft de native apps van Loisirs Enchères ontworpen en ontwikkeld, welke direct koppelt met een complex bieding systeem. We hebben Loisirs Enchères geholpen om de webservices van dit complexe bieding systeem klaar te maken voor mobiel. Als gebruiker kan je biedingen bekijken, bieden en direct in de app afrekenen. Sharewire ontwikkeld met een vast SCRUM team van native developers continue aan updates, met de focus op het verhogen van de conversie en het verbeteren van de gebruikerservaring.

RESULTAAT

De apps zijn in Q2 van 2015 gelanceerd en we zien een stabiele groei in gebruik en transacties per maand. Het mobiele kanaal is nog niet groter dan desktop, maar we verwachten halverwege 2016 al een kanteling.

Naar overzicht