MoneYou

Financiƫle zaken ingewikkeld? Niet bij MoneYou. Want bij MoneYou gaat het om de gebruiker. Bij MoneYou regelt de gebruiker al zijn financiƫle zaken heel gemakkelijk zelf. Daar hoort een goede mobiele applicatie bij. Sharewire heeft voor MoneYou verschillende applicaties ontwikkeld. Deze applicaties stellen de gebruiker in staat makkelijk zelf te kunnen sparen en beleggen.

Achtergrond

MoneYou is een internetbank. In Nederland was MoneYou een van de eerste banken waar je volledig papierloos een rekening kon openen en kon bankieren. De applicaties die Sharewire voor MoneYou heeft ontwikkeld maken het mogelijk om ook mobiel te bankieren. Zo is het mogelijk om te doelsparen. Met doelsparen kun je voor verschillende doelen een rekening openen. Vervolgens kun je je inleg bepalen en zien hoe lang het duurt voor je je doel bereikt. Inzichtelijk en eenvoudig. De beleggen applicatie stelt de gebruiker in staat om snel en eenvoudig te beleggen. De gebruiker kan zelf bepalen hoeveel hij in wil leggen en hoeveel risico hij wil lopen.

Oplossing

De applicaties voor MoneYou sluiten aan op de bestaande systemen. De gebruiker kan makkelijk en snel zijn bankzaken regelen. Waar en wanneer hij maar wil. De applicaties zijn beschikbaar voor zowel de iPhone als de iPad.

Naar overzicht