Subasta de Ocio

Subasta de Ocio is de Spaanse tegenhanger van VakantieVeilingen. Ze hebben het concept van het online bieden op uitjes en vakanties in Spanje als eerste geintroduceerd. Sharewire heeft Subasta de Ocio geholpen met het opzetten en ontwikkelen van het mobiele kanaal.

ACHTERGROND

Subasta de Ocio is gestart door de oprichters van VakantieVeilingen.nl en heeft als doel om ook in Spanje een succesvol online en mobiel platform te zijn met veilingen. Door onze ervaring op het gebied van M-Commerce, heeft Subasta de Ocio contact opgenomen met Sharewire voor advies en de ontwikkeling van het mobiele kanaal.

OPLOSSING

Sharewire heeft de native apps van Subasta de Ocio ontworpen en ontwikkeld, welke direct koppelt met een complex bieding systeem. Als gebruiker kan je biedingen bekijken, bieden en direct in de app afrekenen. Sharewire ontwikkelde met een vast SCRUM team van native developers continue aan updates, met de focus op het verhogen van de conversie en het verbeteren van de gebruikerservaring.

RESULTAAT

Toen de apps 18 maanden live waren was het mobiele kanaal al groter dan desktop. Subasta de Ocio heeft op dit moment meer dan 150.000 maandelijkse actieve gebruikers en meer dan 100.000 transacties per maand.

Naar overzicht