VisionWaves

VisionWaves levert software voor het inzichtelijk maken en optimaliseren van bedrijfsprocessen. Hiervoor worden systemen gekoppeld aan het systeem om op die manier inzicht te krijgen in de key performance indicators en op basis daarvan te kijken waar de organisatie verbeterd kan worden.

ACHTERGROND

VisionWaves ziet een groeiende vraag naar het beschikbaar maken van hun software pakket op tablets. Het managen van een organisatie aan de hand van de resultaten van de processen gebeurt op ieder moment. De tablet speelt daarbij een belangrijke rol.

OPLOSSING

Sharewire heeft voor VisionWaves een visuele stijl ontwikkeld. Deze stijl is toepasbaar op zowel de desktop als op mobiele devices. Hierbij is uitgegaan van de gebruiker. De gebruiker krijgt snel inzicht in de voor hem relevante processen en acties. Hierdoor kan er sneller gestuurd worden.

Een set van visuele bouwstenen geeft VisionWaves de mogelijkheid om hun product stukje bij beetje om te vormen naar de nieuwe stijl.

RESULTAAT

Het resultaat is een interactie ontwerp, visueel ontwerp en technisch advies. Met deze guidelines kan VisionWaves haar product verder ontwikkelen en is klaar voor de toekomst.

Naar overzicht